buppisbarn.blogg.se

Det är inte lätt, när de är svårt ^.^

Svar på kommentar!

Kategori: Frågor och svar

Fick en fråga innan om jag går på någon ätstörningsenhet, och ja, de gör jag. Jag går på anorexi, bulimi motagningen på östra sjukhuset i Gbg. Jag går dit på samtal och vägning en gång i veckan. Under våren var jag inlagd på bup akuten men jag fick komma hem lagom till nians bal, vilket jag var väldigt tacksam över. Nu funderar de dock på¨om de krävs inläggning igen, antingen slutenvården på östra eller capio i varberg. Ända skillnaden nu är att jag har mer rätt att välja själv den här gången. 
 
Kollar man på de här bilderna ser de ut som att jag är ett riktigt psykfall.. så illa är de väll inte riktigt, det finns andra som hade förtjänat min plats mycket bättre! Känner mig dum som tog upp en plats som nån annan hade behövt när de finns så få! ;(
 

Kommentarer

 • Mary säger:

  Jag har också haft problem och har, i ätstörning Anorexi Nervosa. I August förra året fick jag komma till Capio i Varberg var där i ett år och nu arbetar jag mera på hemmar plan. Det jag ville säga är att jag tipsar dig verkligen om det stället!! Det är det bästa jag har varit på! Och du får så mycket hjälp med den psykiska biten också.

  Många styrke kramar till dig!

  2012-08-08 | 11:06:31
  Bloggadress: http://mymary.blogg.se
 • sussi säger:

  ja har ned vart på slutenvården avd336,
  men nu e ja i varberg som du vet.
  tycker du ska vlja varberg om ja får säga vilket ja tyckte har vart bäst. dom har ett annat upplägg i varberg än va man har må östra sen en man bara på 336 i 12 veckor och i varberg brukar man va längre beroende vart man bor. men v.götaland brukar ge 6månader.
  hoppas du får en bra dag kram

  2012-08-10 | 13:50:38
  Bloggadress: http://susannesblogspot.com

Kommentera inlägget här: